Дъгата, която откраднаха от децата

Дъгата – кой мина под нея?

Извинете, че съм се родила жена и след 47 години все още се чувствам такава!

Извинете, че съм хетеросексуална!

Извинете, че не демонстрирам сексуалността си по площади и паради!

Това е фашизъм.

Последните два дни безсмислено се ядосвам на изказвания от български „светила“ взели се за елит, които са навряли в ъгъла такива като мен – НОРМАЛНИ.

Има ли пропаганда на LGBT в чужбина?!

И за да не съм голословна, ще разкажа накратко за житието и битието в една голяма европейска столица – Берлин. Пък вие сами се сетете какво следва, или как предстои да бъдете сготвени.

Когато имам гости, винаги посещавам с тях музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо. Тази година бях през януари и се оказа, че имат нова придобивка – импровизирана сцена, на която можеш да се снимаш, а зад теб ярко да грее дъга. Безобидно!

Но това, разбира се не е всичко… Приятелка ми сподели, че в педиатричните кабинети вече питат децата с какъв пол се определят. Родителите естествено нямат право на намеса в отговорите на собствените си деца, защото нарушават правата им на самоопределяне. Интересно лекарят какъв точно отговор очаква да получи от 4 годишно дете?!?!

Синът на друга моя приятелка има съученичка, която се казва Симона. Е да, но Симона вече иска да бъде наричана Силуз (?!?) и никой няма право да се обръща към нея с рожденото й/му име, защото това отново е нарушаване на права.

Във всички формуляри към институции вече гордо се мъдри още една графа – освен женски и мъжки пол, за желаещите има и графа джендър. Ако искаш!

Правителството на Германия официално разреши смяна на пола веднъж годишно. Е, то оставаше да разрешат всеки ден да се събуждаш с друг пол. Но за да не са твърде рестриктивни, от Правителството обещаха максимално да облекчат процедурата за всички желаещи.

И съвсем в реда на нещата са откритите нови две детски градини с капацитет от по 90 деца. Вероятно се досещате за какви детски градини става дума – всички служители са подбрани по критерии Аз няма да ви обяснявам, но ще ви цитирам откъси от официалните страници. Те са абсолютно достатъчни!

„LGBT“ хората могат да живеят и работят добре в Берлин. Въпреки това, много училища и дневни центрове все още имат трудности, когато става въпрос за хомосексуалност и транссексуални и интерсексуални проблеми във връзка с децата. Сега искаме да променим това. Предполагаме, че не сте направени „лесбийка“, „гей“, „би“, „транс“ или „интер“, вие сте родени по този начин.

Темата „LGBT“ не е тема само за възрастни – собствената идентичност, собствените желания и представи за живота, за любовта, за приятелството и партньорството засягат всеки, дори и най-малките сред нас. Нашето желание и цел е да ви насърчаваме и подкрепяме по пътя ви.“ ….
„НАУЧАВАНЕ НА РАЗНООБРАЗИЕ ЧРЕЗ ИГРА Екипът се състои от колеги, които принадлежат главно към „LGBT“ групата и по този начин придават лице на разнообразието. Ние също обръщаме внимание на това, когато избираме подходящия материал за игра и работа.“
Само мога да гадая какви са подходящите материали за игра и работа!! Нямам и достатъчно фантазия да предположа що за игра ще е тая, която ще научава на разнообразие. Ако Вие можете, споделете.

Има ли пропаганда в България?!

А ако случайно си помислихте, че това не може да се случи в България, САМО ГЛЕДАЙТЕ…..

  1. Анимационен филм на Дисни – „Чуден свят“ по екраните в България от декември 2022. Каква е възраста на деца гледащи анимационни филми, а?
  2. Драг кралици финансирани от Национален фонд Култура към Министерството на културата за 93 000 лв. за да правят шоу. Това било по „препоръки“ отгоре, разбирайте ЕС. На фона на дългогодишните жалби на творците у нас относно мизерните им възнаграждения и липсата на каквато и да е заинтересованост от страна на управляващите в стойностни арт проекти, не съм сигурна с какви подходящи думи да наградя финансиращият орган.
  3. Прожекция на филма „Близо“, който пропагандира хомосексуални отношения между деца (във филма на 13 години). Не съм го гледала, но уж само загатвал за тези отношения. Остава въпросът защо за тази загадъчност е сложено ограничение 18 години.
  4. Истанбулската конвенция, която така или иначе трябва да приемем, искаме или не. Там сме определени като Родител 1 и Родител 2, а полът не е физиологичен и генетичен, а социален. Не е за подценяване и рискът дете да бъде отнемано от Родител, независимо каква е номерацията му, ако по някаква причина не одобрява смяната на пола на детето, дори когато то е едва на 7 години (според поправки в закона на щата Калифорния, а утре може би навсякъде по света)…….

Вероятно бих могла да изредя още примери, но едва ли е необходимо. По един или друг начин всеки се е сблъсквал с такива.

И тук моля, да бъда разбрана правилно! Нямам нищо против хора с различна сексуална ориентация. Познавам такива. Много от тях са страшно интелигентни и възпитани, сред тях има и такива, които са успяли в кариерата и са доста заможни. При контактите ми с тях рядко съм се чувствала неловко или неудобно заради някакви демонстрации или пошлост.

НО…..

Агресивното пропагандиране на сексуална ориентация към деца, за мен е абсолютно недопустимо. И обществото реагира с право. А дали ще бъде наречено фашистко такова общество, което брани децата си е тема, която едва ли ще изчерпя днес.

Сега е открадната дъгата от децата, но утре ще ни бъдат заграбени и самите деца…

Написано от Daniela

Аз съм Даниела! Благодаря, че се спряхте. Вземете си чаша чай или кафе и да започнем да четем.

0 Коментари

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от тази категория