И аз като повечето жени с комплекси (а то има ли други), все се опитвам да гоня онази непостижима цел да съм млада многоооо дълго време, а ако е възможно и красива. Колко пари пръснах, хич не питайте, че да ме подсещате. Вероятно сумата надхвърля цената на един апартамент. То не бяха процедури, кремове, дрехи, парфюми и какви ли не други джунджурии….. Абе, луда работа, амааа красотата иска жертви, какво да се прави!

Та така експериментирах години наред – от бюджетна козметика до луксознии лимитирани серии за грижа.

Първа среща с Nu Skin

През лятото на 2020 година за първи път чух за американската компания Nu Skin. Гледах разни клипчета с невероятни резултати преди да се реша да изпробвам някой продукт. Тома, неверни!  Добре, че имаше и клипчета на български, че както бях подкарала, току виж бях проговорила английски, френски, испански, руски, корейски и още куп езици с това денонощно гледане на козметични продукти в ЮТуб.

И така накрая се реших. Купих първия си продукт и от тогава не съм се спряла. Както и предполагах, от мен търговец не излезе, но вече четвърта година ползвам основно тази козметика. Слава Богу, скоро за експерименти не съм се сещала.

Уцелих в 10-та този път! Ако и ти искаш да опиташ, свържи се с мен тук.

Написано от Daniela

Аз съм Даниела! Благодаря, че се спряхте. Вземете си чаша чай или кафе и да започнем да четем.

0 Коментари

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от тази категория