За мен

Живея в Берлин с моето семейство. Дойдох в Германия през пролетта на 2014 г, но така и носталгията по България не угасна през годините. Обичам да чета, а хоби ми е да пиша.  Интересувам се от култура, история, политика и образование. Всяка кауза, която е национално значима и е ориентирана в тези сфери е особено близка за мен. Непоправим идеалист съм и искрено вярвам, че каузата „България“ може да бъде обединяваща за нацията ни.

Даниела
Даниела Добрева

Здравейте,

аз съм Даниела

Аз съм блогърът, който ентусиазирано пише за живота около нас, с фокус върху политиката, културата, емигрантския живот, историята и горещите теми от ежедневието ни. Моето име е Даниела и съм предана на идеята да разказвам истории и да предлагам различни перспективи през писаната дума.

Като блогър, моето желание е да създам пространство, където хората могат да се впуснат в размисли и да дебатират върху важни теми, които оформят обществото ни. Твърди се, че днес има свобода на словото. Но малко са онези, които имат трибуна да изразят различното мнение. Този блог може да бъде вашата трибуна и вашия рупор. Стремя се да възпламеня интереса и да предизвикам мисленето. Активноста и позицията ви са важни за мен, важни са и за едно истинско гражданско обществото.

Със своята страст към писането се опитвам да разкрия скритите истории зад събитията и явленията, които ни влияят. Всеки текст, който създавам, е резултат от личното ми наблюдение и преживяване, резултат на противоречиви емоции предизвикани от лудостта на света, в който живеем.

Надявам се, че ще намерите вдъхновение и информация в моите статии. Блогът ми е отворен за всички, които искат да се включат в дискусията и да споделят своите мнения. Бъдете свободни да се присъедините към мен в това пътуване към откриването или „разконспирирането“ на света, в който живеем.

Благодаря ви, че ме подкрепяте и ми позволявате да бъда ваш глас във виртуалния свят. Заедно можем да създадем пространство за диалог и взаимообогатяване. Очаквайте нови статии и вдъхновяващи разкази!

С уважение към всички вас, Даниела!